12-16.05.2025 r. Poniedziałek: I ś niadanie: Herbata z cytryn ą , bułka pszenna i grahamka z masełkiem, tu ńczykiem i ogórkiem konserwowym II ś niadanie: Jabłko, woda Obiad: Brokułowy krem, jajko gotowane w sosie ś mietanowo-chrzanowym, ziemniaki, groszek z marchewk ą , napój owocowy Podwieczorek: Kakaowe kuleczki zbo ż owe z mlekiem (Zawiera alergeny: seler, gluten, mleko, sezam, soja, ryba, jaja) Wtorek: I ś niadanie: Kawa zbo ż owa, h erbata koperkowa, chleb pszenny i wieloziarnisty z masełkiem, kiełbask ą krakowsk ą i ż ółt ą papryk ą II ś niadanie: Banan, woda Obiad : Sztuka mi ę sa w sosie własnym, pyzy, sałata lodowa w sosie jogurtowym, napój owocowy Podwieczorek: Shake truskawkowy z mlekiem kokosowym, ciasteczko owsiane bez cukru (Zawiera alergeny: seler, gluten, jajka, mleko, sezam, soja) Ś roda: I ś niadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem, bułka mleczna z masełkiem i d ż emem ni...