25-29.07.2022 r.   Poniedziałek:   I ś niadanie: Herbata truskawkowa, bułka pszenna i grahamka   z masełkiem, serkiem kanapkowym i ogórkiem zielonym   II ś niadanie: Jabłko, woda  Obiad: Krupnik, nale ś niki z jabłkiem sok owocowy   Podwieczorek: Ma ś lanka owocowa,   herbatniki   (alergeny: seler, gluten, mleko, sezam)   Wtorek:   I ś niadanie:   Herbata z miodem i cytryn ą , chleb pszenny i słonecznikowy     z masełkiem, sałat ą  masłow ą , szynk ą  drobiow ą  i pomidorem malinowym   II ś niadanie: Banan, woda   Obiad : Pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, fasolka szparagowa, sok owocowy   Podwieczorek: Arbuzowe trójk ąty     (alergeny:   seler, gluten,, mleko)   Ś roda:   I ś niadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem, bułka mleczna z masełkiem i d ż emem malinowym     II  ś niadanie : Jabłko, woda   Obiad:   Zupa pomidorowa z zacierk ą ,   kotlet drobiowy panierowany, ziemniaki puree, surówka z marchewki i jabłka z jogurtem natural...